Skip to main content

För dig som blivit antagen

Välkommen till Vuxenutbildningen Falkenberg! Vad roligt att du tagit beslutet att ge ditt liv en ny riktning! Här finns resurser som stöttar dig i 

Kom igång

Det första du behöver göra är att komma igång med din lärplattform. Vilken lärplattform du har beror på om du går en utbildning i Vuxenutbildningens regi (klass- eller flexundervisning) eller på distans via Hermods.

Aktivera ditt elevkonto

Det är viktigt att du aktiverar ditt elevkonto och loggar in på lärplattformen för att få information om dina studier. Där får du kontakt med din lärare, information om första lektionstillfälle, upplägg, litteratur med mera.

Mer information till dig som elev 

På Vuxenutbldningen finns studieplatser om du vill sitta hos oss och studera när du inte har lektion. Här finns kyl och mikrovågsugn så att du enkelt kan ha med din egen mat.

Du har möjlighet att kontakta specialpedagog om du behöver stöd i dina studier. Du kan också själv logga in i din studieplan, läsa om hur dina personuppgifter behandlas, samt om olika handlingsplaner.

Hitta bland hus och salar

Under länken nedan hittar du en karta över husen som används av Vuxenutbildningen. I kodbeteckningen representerar det första numret huset och det andra salen. Exempelvis är 3:1050 hus 3 och sal 1050.

Vad erbjuder Falkenberg?

Vuxenutbildningen ligger i utkanten av innerstan. Här finns direkt närhet till bibliotek, lokal- och länsbussar, café och mycket annat.

Om du vill tacka nej till din utbildning

Om du vill tacka nej till din plats eller göra en ändring i planen vänder du dig till en studie- och yrkesvägledare.